Blogg

Stora industriportar och små bilar


skrivet den 24 okt av Smulan, klockan:20:14

JA stora industriportar och små bilar borde ju egentligen INTE vara något större problem om man inte är undertecknad vill säga.

Jag var iväg en sväng till jobbet för att hämta några saker som jag glömt av och råkade klanta mig något alldeles djävulusiskt.

 

Jag tappade kopplingen och bilen hoppade in i kanten på en av portarna, undrar hur man ska förklara att man med en pyttebil lyckas att köra in i industriportar som är stora nog för att truckar och lastbilar ska kunna ta sig igenom.

Men samtidigt så får man väl vara glad så länge det är de största problemen man har i livet.

 

En oroande sak som jag läste idag är att Riksbanken nu tydligen är inne på att höja styrräntan. Detta kommer ju inte att få särskilt trevliga följder om man ser till ekonomin på längre sikt.
http://www.expressen.se/ekonomi/1.2185337/tco-rantehojning-hotar-aterhamtning

 

Och frågan är om det ens ger önskad effekt angående höga boendepriser och skuldsättning hos många hushåll. Nej att styra för mycket i ekonomin borde historien ha lärt att det inte alltid är så himla smart, man får ju inte glömma att se till de långsiktiga konsekvenserna heller. Nu när vi äntligen är på väg att återhämta oss från lågkonjunkturen vore det ju katastrofalt att riskera den återhämtningen och dessutom kanske tappa förtroendet för penningpolitiken.
Ska vi ha en chans att få en bra framtid så är det bättre att härda ut nu tills konjunkturen planat ut och istället få det bättre sen.,

 

Men, men politik är krångligt, jag kanske egentligen har helt fel men hoppas att de tänker sig noga för innan de gör något.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed