Blogg

Rullgaller + snö = INTE bra :/


skrivet den 22 okt av Smulan, klockan:18:33

Vaknade upp till en sörjig vitgrå värld i morse, blev sen till jobbet och skulle skynda mig efter att ha parkerat bilen.

Vad händer då???

Jo jag halkar på ett jäkla rullgaller på väg in och faller raklång som en fura till marken.

Kravlade mig upp och genomled dagen med smutsiga kläder och en mörbultad kropp L

 

Hatar verkligen vintern, men läste att det tydligen ska bli ”höst” igen.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2184815/se-det-snoar-men-vintern-ar-inte-har

 

Fast en grej jag alltid reagerar över är alla braskande rubriker i tidningarna så fort årets första halka vart. Rubriker av stilen ”Masskrock, överraskades av halkan” ”Snön orsakade si och så många olyckor” etc.

Det är väl för f*n inte snön ell halkan som orsakar det, det är alla klantiga förare som lyckas glömma att det är halt och inte tar hänsyn till väglaget i sin körning.

Man borde ju inte bli ”överraskad” av att det är halt om man haft körkort i alla fall i några år för då har man förmodligen kört i halt väglag innan och borde veta hur det är.

 

Tänk om lite fler lärde sig att tänka på väder etc när de kör, vad mycket mindre olyckor vi skulle ha då. Likaså om fler lärde sig att hålla avstånd till framförvarande fordon och inte ligga och nosa en i baken som så många gör.

Hörde till och med om en i morse som hade sladdat rakt in i en industriport på jobbet, tja för hög fart och för dåliga däck.

 

Men snacka om liiite pinsamt att klanta sig så på jobbet också av alla ställen ;)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed