Blogg

Livsfarliga truckar och pinsamma typer


skrivet den 24 okt av Smulan, klockan:17:40

Höll nästan på att bli överkörd på jobbet idag av div truckar vars förare tydligen inte riktigt höll koll på var truckzonerna egentligen är nånstans!!!

Det är ju ganska farligt eftersom man verkligen inte förväntar sig att det ska komma truckar på dessa ytor. Sen att andra är klantiga och går runt med MP3 spelare på sig när de jobbar det är en annan historia.

 

Kom att tänka på om det egentligen är ok att skriva om jobbet och vad folk där gör/gjort. Kom fram till att om man som jag jobbar på ett ställe med flera hundra anställda och på intet sätt avslöjar vem man skriver om så kan man stå för det.

Men vad som däremot inte är det minsta ok det är att håna sina kunder, läste att anställda på 118 800 hängt ut kunder och deras frågor på Facebook.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2185382/kunder-hanas-pa-facebook

 

Det är ju helt sjukt, hur korkade anställda får man lov att ha. Att hänga ut sina kunder med högst privata frågor på Facebook, det är för jäkligt rent ut sagt.

 

Överhuvudtaget så kan man ju undra lite över de sociala medier som finns idag, en del skriver ju ut saker som man för sitt liv inte kan förstå att de vill dela med sig av. Och många har noll koll på konsekvenserna av vad som kan hända om man på offentliga sidor hänger ut andra. Tänker på de sjuksköterskor som för nåt år sen la ut operationsfoton på sina Facebooks!!!

 

Nån sorts områdesskydd behöver man tydligen ha, alternativt hårdare regler för de sociala medierna.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed