Blogg

Körkort - Hur svårt kan det va'


skrivet den 16 jul av Smulan, klockan:12:24

Som mamma till en son som just fyllt 18 år så börjar ju det här med körkort bli aktuellt. Visserligen får man ju övningsköra långt tidigare för körkort nu för tiden, men med ett barn som inte är så intresserad av att ta körkort :O (min son är inte riktigt som "alla andra" när det kommer till körkort) så får man bearbeta lite inte man kan komma till skott. Genom min livserfarenhet har jag uppfattningen att det iadg är bra att ha körkort även om man inte har en bil eller vill köra bil. Många arbetsgivare brukar efterfråga att man har B körkort när de söker personal och därför har jag övertalat min son att nu är det dags att börja övningsköra för att få ett körkort, ta den tid det tar.... Har varit min tanke...

MEN idag fick jag med förskräckelse se den här artikeln, http://www.expressen.se/motor/har-kuggat-110-ganger--pa-korkortsteorin/, om en kvinna i London som håller på att ta körtkort, man kan inte kalla det intensivkurs direkt haha. Min son är dock en smart liten kille (ja trots sin ålder är han varken lång eller speciellt stor :P) och jag räknar med att han ska klara sitt körtkort och även teorin galant, lagom snabbt och smidigt. :)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed